Reglament

REGLAMENT DE LA CURSA LA DAMA BLANCA SKI RACE 2016

Cursa popular del dia de la dona 13/03 – Vallnord-Pal 

DIUMENGE 13 DE MARÇ DEL 2016, 10:00h, SORTIDA PLÀ DE LA CAUBELA – VALLNORD-PAL, ARRIBADA: PIC DE CUBIL – VALLNORD-PAL

ARTICLE 1. DENOMINACIÓ
La dama Blanca Ski Race 2016 – 2a cursa femenina d’esquí de muntanya individual
ARTICLE 2. DATES, HORA I LOC DE LA CURSA

La cursa se celebrarà el diumenge 13 de març del 2016 al Sector de Pal de Vallnord. El tret de sortida es donarà a les 10 del matí al Pla de la Caubella, a 1950 m en direcció al Pla de la Cot per la pista de la Serra. Seguidament s’agafarà el Camí Superior i el Camí dels Coms fins a arribar a la pista de la Tossa fins el Cim del Cubil, de 2358 m. Al cim s’aturarà el cronòmetre i es baixarà lliurement fins al Pla de la Caubella. L’ascensió tindrà un desnivell de 408 m en 4 km.

A la una del migdia, una vegada hagin arribat totes les participants, es farà un dinar de cloenda amb els familiars i amics al restaurant de la Caubella, i es donaran els premis a les tres primeres classificades.

Als volts de les tres es farà la cloenda de la diada i el comiat fins l’any que ve.

El temps màxim per completar el recorregut serà de 2 hores.
ARTICLE 3. PARTICIPACIÓ.
Podran prendre part en aquesta prova totes aquelles persones, homes i dones, que ho desitgin, sempre i quan estiguin correctament inscrits tant en temps com en forma. Sense límit d’edat.

El dorsal es donarà exclusivament a les dones

ARTICLE 4.DISTÀNCIA I RECORREGUT
L’ascensió tindrà un desnivell de 408 m en 4 km, aproximats, tots dins del domini esquiable del Sector de Pal de Vallnord

SORTIDA PLÀ DE LA CAUBELA – SECTOR PAL, ARRIBADA: PIC DE CUBIL – SECTOR PAL

ARTICLE 5. MODALITAT ESPORTIVA

Cursa individual femenina d’esquí de muntanya, cronoescalada amb ascensió al Cubil i baixada neutralitzada (408 m de desnivell positiu en 4 km).

Cursa cronometrada, no puntua en cap circuit, no competitiva
ARTICLE 6. INSCRIPCIONS.

Preu de la inscripció per als inscrits, a través de la web i havent realitzat correctament el pagament,  fins el dijous 10 de març a les 24h: 25 € . Pagament al compte de La Dama Blanca de l’ Andbank nº AD51 0001 0000 4134 2770 0100 (transferències des de fora d’Andorra avisar abans de realitzar-les a l’organització)

Preu de la inscripció per als no inscrits (o bé inscrits a través de la web i que no hagin realitzat el pagament abans de dijous a les 24h), el divendres 11 i dissabte 12 de març: 5€ de recàrrec ( 30€, a pagar en efectiu, no s’accepten targetes)

Lloc de recollida de dorsals i inscripció el divendres 11  i dissabte 12 de març 2016, a la botiga de Gala Perfumeries, a l’Av. Carlemany 109, (davant l’Illa Carlemany), a Escaldes-Engordany

La inscripció de les dones inclou: un obsequi de la cursa, el dret a cursa, l’assegurança diària, tant d’adult com d’infant de Vallnord,, el dinar al self service de la Caubella del Sector de Pal. el dorsal, els premis, i la participació al sorteig de material donat pels nostres sponsors.

La inscripció dels homes inclou: un obsequi de la cursa, el dret a cursa,  l’assegurança diària, tant d’adult com d’infant de Vallnord, i el dinar al self service de la Caubella del Sector de Pal.

ARTICLE 7. CATEGORIES.

S’estableix una sola categoria femenina individual absoluta

ARTICLE 8. MATERIAL OBLIGATORI.

La organització no estableix un material obligatori per a la cursa deixant a les mans de cada participant que prengui el material que més li convingui per fer l’activitat, sempre seguint la normativa de Vallnord.

La organització considera imprescindible el següent material: esquís de muntanya, pells, botes d’esquí, pals, un pantaló llarg, una samarreta i unes ulleres de sol.

La organització recomana el següent material: corretges pels esquís o stopers, guants, roba d’abric, casc, protector solar, aigua i aliments.
ARTICLE 9. ASSISTÈNCIA MÈDICA.

Mitjançant la inscripció a la cursa el participant quedarà cobert, una vegada donat el tret de sortida de la cursa, a les 10:00h del diumenge 13 de març del 2016, i durant tota la durada de l’activitat, per  l’assegurança diària, tant d’adult com d’infant, de Vallnord.

Fent-se càrrec així l’assegurança de l’estació de Pal Vallnord de qualsevol assistència mèdica que pugui necessitar el participant.
ARTICLE 10 . CLASSIFICACIONS, FOTOS I VIDEOS.

La classificació general, així com les fotos i vídeos, es publicaran a la pàgina web www.ladamablancaskirace.wordpress.com, i a través de les xarxes socials lligades a la cursa
ARTICLE 11 . DESCALIFICACIONS.

L’organització i el servei mèdic de l’estació de Vallnord estan facultats per retirar durant la prova:

1. A qualsevol participant que presenti malestar físic.

2. A qualsevol participant que no realitzi el recorregut sencer en 2h.

3. A qualsevol participant que manifesti un comportament no esportiu
ARTICLE 12. PRÈMIS.

S’estableixen premis per a les tres primeres absolutes en categoria femenina individual
ARTICLE 13. RESPONSABILITAT.

La participació a la cursa està sota la responsabilitat i el propi risc dels participants. Tot participant en el moment d’inscriure’s a la cursa ho fa posant de manifest que es apte per a la realització de la cursa i així eximeix de tota responsabilitat a la organització dels danys que puguin patir ells mateixos o ocasionar a tercers durant la prova.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats en tot moment dels seus tutors legals o d’un adult responsable que hagin designat els tutors legals, eximint així a la organització dels danys que puguin patir ells mateixos o ocasionar a tercers durant la prova.
ARTICLE 14. ACCEPTACIÓ.

Tots els participants, pel fet d’inscriure’s accepten el present reglament i en cas que sorgís algun dubte o alguna situació no esmentada en el present, la organització dictaminarà com procedir.

El participant en el moment de fer la inscripció dona el seu consentiment a la organització per tal de difondre les seves imatges sempre dins del terme de l’activitat.

En inscriure’s els participants donen el seu consentiment perquè la organització de La Dama Blanca Ski Race, per si mateixa, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades del Govern d’Andorra, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar o cancel·lar de manera total o parcial el seu contingut. Per fer-ho, s’haurà de sol·licitar a la organització per escrit.

Així mateix i d’acord amb els interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la Cursa de la Dama Blanca per a tothom (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc …) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc …) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut en la classificació general i la pròpia del participant, les fotografies realitzades durant la cursa,..
ARTICLE 15. ABANDÓ.

En cas d’haver d’abandonar la cursa el corredor ha de comunicar-ho a un responsable de l’ organització.
ARTICLE 16. INFORMACIÓ.

En cas de qualsevol dubte, aclariment o qualsevol tipus d’informació es poden dirigir al correu ladamablanca.skirace@gmail.com, i estarem a la seva disposició.

 

Patrocinadors

Any+¦sPark blanc   vallnord pal

 YDRAY-logo-Mini-New[5] color_vertical-01 (1)  LogoTrMagenta

la dama 2016 - COLABORADORS

Anuncis